• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Beratcan'ın katil zanlısının ifadesi şoke etti!

Beratcan'ın katil zanlısının ifadesi şoke etti!

Beratcan'ın katil zanlısının ifadesi şoke etti!

Bugün gündemde yerini alan korkunç cinayetin sır perdesi aralandı. Kartal'da kaybolan ve 15 gün sonra Tuzla'da bir su kanalından bulunan Beratcan Karakütük'ü öldürdüğü iddia edilen E.K'nın polise verdiği ifade kan dondurdu. Beratcan nasıl öldürüldü?, Beratcan kimdir?, Beratcan olayı ne?,Beratcan'ı kim neden öldürdü?

İhlas haber ajansından alınan bilgilere göre; Beratcan Karakütük'ün katil zanlısı, E.K, Gaziosmanpaşa'da dün akşam saatlerinde gözaltına alınmış, E.K'nin ifadesi doğrultusunda küçük Beratcan'ın annesi Türkan Karakütük de bu sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı.

E.K bugün yaklaşık 9 saat polise ifade verdikten sonra adliyeye sevk edildi. İddiya göre, katil zanlısı E.K., ifadesinde, Beratcan'ın, annesiyle ilişkisi olduğunu öğrendiğini söyledi. Bunun üzerine E.K. Beratcan'ı okul çıkışında servise bindirdi. Ardından Beratcan'ın ellerini ve ağzını bağlayarak, servis minibüsüyle dolaştırdı. Bu sırada servisini yaptığı şirketin personelini de taşıyan E.K ardından Beratcan'ı Tuzla Tepeören köyüne götürdü. Beratcan Karakütük'ün baygın olduğunu fark eden katil zanlısı E.K, iddiaya göre su dolu menfeze Beratcan'ın kafasını sokarak küçük çocuğu boğarak öldürdü. Beratcan'ın öldüğünden emin olduktan sonra E.K küçük çocuğun cesedini olay yerinde bırakarak kaçtı. E.K ifadesinde anne Türkan Karakütük'ün kendisine, “Beratcan'ı al ne yaparsan yap” dediğini iddia etti. Anne Türkan Karakütük ise polise verdiği ifadede, E.K ile ilişkisini kabul ederek, “Ben ayrılmak istedim. Beni cezalandıracağını söyledi. Vereceği ceza buymuş. Ben böyle bir şey yapacağını bilmiyordum. Beni tehdit etti. Bir anne çocuğunu öldürebilir mi?” olarak ifade verdiği açıklandı.

Son dönemde ülkemizde kamuoyu gündeminden düşmeyen çocuk istismarı haberlerinden sonra bu kan dondurucu cinayet şşoke etkisi yarattı.

Habermark