• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Karadeniz Oto Kiralama ve Tur Hizmeti

Karadeniz Oto Kiralama ve Tur Hizmeti

Karadeniz Oto Kiralama ve Tur Hizmeti

Araba kiralama ve turizm hizmeti sektörüne 2001 yılında adım atan ve bugüne kadar hızla gelişen Vip Karadeniz ilk sırada müşteri memnuniyeti ile turizm sektörüne hizmet amacıyla kurulmuştur. Müşteriyi zorlamayan ekonomik fiyatlarla birlikte kaliteli hizmet verilmektedir. Kısa süreliğine gezinti amaçlayan müşteriler için araba kiralama en mantıklı yol gibi görünmektedir. Böylece hem aracınızı yıpratmazsınız hem de ekonomik açıdan da artı sağlayarak tatilinizi gerçekleştirebilirsiniz. İster şehirlerarası alanda ister şehir içinde dilediğiniz rahatlığı Trabzon oto kiralama sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.

Kurumsal Kiralama Firması

Gelişigüzel faaliyetler yerine sistemli bir çalışma planı çerçevesinde rent a car hizmeti veren Vip Karadeniz firmasından her zaman kaliteli bir hizmet alacağınız garanti edilir. Her zaman daha iyiye anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren firma, düzenli yapılan toplantı ve görüşmelerle gelişmeye odaklı olarak hizmet vermektedir. 

7 gün 24 saat ve mevsim – resmi tatil gözetmeksizin hizmetlerine devam eden Karadeniz oto kiralama müşteri taleplerini tam anlamıyla karşılayabilecek bir potansiyel yaratmaktadır. 

Yenilikçi Hizmetler
Yerinde sabit duran ve yeniliklere kapalı firmalar her zaman kaybolmaya ve yerinde saymaya mahkûmdur. Hem araç teknolojisinde hem de kurumsal müşteri politikası olarak aşamalı olarak yenilenen firma, temeli sağlam ilkeler üzerine kurulan bir işleyişe sahiptir. 

Müşteri İçin En İyi Çözümler

Müşterilerin Trabzon araç kiralama işlemleri sırasında ve kiralama süresince yaşadığı sorunlarda etkili çözüm üreten Karadeniz oto kiralama teknik donanımıyla fark yaratır. Firma temel hizmet politikası müşteriler için en iyi çözüm ortağı olmaktır. 

Doğu Karadeniz Turları

Vip Karadeniz oto kiralama firması araç kiralama hizmetleri yanında tur satışı da gerçekleştirmektedir. Bu anlamda Doğu Karadeniz Bölgesi’ne turlar düzenlenmekte, bölgenin eşsiz güzelliklerinde müşterilere eşlik edilmektedir. Bölgeyle ilgili uzman kişiler eşliğinde günübirlik turlar da dâhil olmak üzere doğal güzellikler misafirlere gösterilmektedir.
Kampanyalar ve Site İletişim 

Vip Karadeniz Trabzon rent a car firması belirli dönemlerde kampanyalar sunmaktadır. Bu kapsamda tur paketleri, bazı özel koşullarda daha uygun fiyatlandırma, THY ile anlaşmalı uçuşlarla beraber çok daha güzel koşullarda tatil yapabilirsiniz.   Firma bilgisi ve ulaşım için http://www.otokiralamatrabzon.org/  adresine bakabilirsiniz.