• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Beşiktaş Vodafone arena açılışına bakın hangi dünya devi takımı çağıracak!

Beşiktaş Vodafone arena açılışına bakın hangi dünya devi takımı çağıracak!

Beşiktaş Vodafone arena açılışına bakın hangi dünya devi takımı çağıracak!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena’nın açılışını İspanyol devi Barcelona ile gerçekleştirmek istediklerini belirtti. Vodafone arena ne zaman açılıyor? Vodafone arena son durum. Vodafone arena açılışı ne zaman? Fİkret Orman Vodafone Arena açıklaması. Vodafone arena son dakika.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer’i Vodafone Arena’da ağırladı. İnşaat çalışmalarının sürdüğü Vodafone Arena’da Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer ile bir araya gelen Başkan Fikret Orman’a, Kulüp Temsilcisi Deniz Atalay, As Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner ile Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil de yanında hazır bulundu.

FİKRET ORMAN, VODAFONE ARENA’NIN AÇILIŞINI BARCELONA İLE YAPMAK İSTİYORUZ

Aktifbank ile uzun süre önce bir anlaşma yaptıklarını hatırlatan Başkan Orman, “Gecikmiş bir anlaşmanın duyurusunu yapıyoruz. Vodafone Arena’nın finansmanında bize destek oldu Aktifbank. ’Beşiktaş’a destek olmak istiyoruz. Bu stat yapılacak, çorbada bizim de tuzumuz olsun’ dediler. Zor günümüzde yanımızda oldular. Camiam adına Aktifbank ailesine teşekkür ediyorum. Stat inşaatında sona yaklaşıyoruz. Yakında çatıyı tavanda görmeye başlarız. Koltuk montajları ve stadın diğer işleri de başlayacak. Bir an evvel stadımıza dönüp kupayı kaldırmak istiyoruz. Beşiktaş, bütçesiyle yönetilmek zorunda. Stadın açılmasıyla birlikte Beşiktaş, kazanç elde eden bir kurum olacak. Çok farklı bir stat olacak. En ufak detayına kadar her şeyi düşünüyoruz. Çizgimizden sapmadan yürüyoruz. Büyük aşamalar kaydettik. Taraftarlarımız da parayı titizlikle harcadığımızı görüyor. Maçlara ilgiden memnun değilim. Lider takım, 5-6 bin kişiye oynamamalı. Özlenen şampiyonluğa koşan takıma tüm Beşiktaşlılar destek olmalı. Kartal Yuvası satışlarımız sürekli artıyor. Mağazalarımızda ürün veya çeşit sıkıntısı yok. Vodafone Arena’nın açılışını ana sponsorlarımızdan Beko’nun bir diğer sponsor olduğu kulüp Barcelona ile yapmak istiyoruz. Takvim izin verirse böyle bir düşüncemiz var. Futbolseverlere seyir zevki yüksek oyunlar izlettirmeyi hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

SÜMER: “VODAFONE ARENA’YA KATKI VERMEK BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ”

Vodafone Arena’nın Türkiye’nin en iyi stadı olacağını vurgulayan Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, “Başkan Fikret Orman’a bizi ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Bu stadın yapımında katkımız olması bizim için gurur verici. Lokasyon, teknoloji ve ambians olarak Türkiye’nin en iyi stadı olacak. Beşiktaş’a inandık. Çözüm ortağı gibi yaklaştık. Beşiktaş ile uzun vadeli geniş kapsamlı projelerimiz var” şeklinde açıklama yaptı.

Habermark Spor Servisi