• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Galatasaray'da ayrılık sonrası Hamza Hamzaoğlu'ndan kritik açıklama!

Galatasaray'da ayrılık sonrası Hamza Hamzaoğlu'ndan kritik açıklama!

Galatasaray'da ayrılık sonrası Hamza Hamzaoğlu'ndan kritik açıklama!

Galatasaray ile yollarını ayıran teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, tesislerden ayrılırken yaptığı açıklamada, “Kimseye kırgın değilim” ifadesini kullandı ve camia hakkında alınan karardan kırgın olmadığını belirtti. Hamza Hamzaoğlu veda açıklaması. Hamza Hamzaoğlu neden Galatasaray'dan ayrıldı? Galatasaray'da yeni teknik direktör kim olacak? Galatasaray son dakika 19.11.2015

Galatasaray Yönetimi’nin dün görevine son verdiği Hamza Hamzaoğlu, bugün tesislere gelerek futbolcular, yönetim ve personelle vedalaştı. Tesislerden ayrılırken, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu,

Bizim için önemli ve üzücü bir gün. Bu işin içinde bunlar var, bunu kabullenmiş durumdayız. Bir sene önce de kapıdan girdiğimizde çok farklı hedeflerimiz vardı. Şükürler olsun, kısa vadeli hedeflerimizi gerçekleştirdik. Bugün geldiğimiz nokta ayrılmayı gerektirdi. İçeride herkesle helalleştik, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Uzun vadeli hedeflerimiz kaldı, umarım başka bir zaman bunları da gerçekleştiririz. Sizlerle de bir sene boyunca iyi, kötü anılarımız oldu. Bizden yana bir hata olduysa affedin, bizden yana da hakkımız helal olsun” Şeklinde konuştu.

“İNŞALLAH BUNDAN SONRA GELECEK HOCA BAŞARILARA YOL AÇACAKTIR”

Ayrılık süreciyle ilgili bir soruya ise tecrübeli teknik direktör, “Yönetim kurulu böyle bir karar aldı. Başkan Dursun Özbek bana iletti. Ben de saygı duydum. Gerekçelere girmek istemiyorum. Yönetim kurulu oturup bir karar aldıysa benim için bu doğrudur, ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum, bize güvendiler. İnşallah bundan sonra gelecek yeni hoca ile takım başarılara yol alacaktır. Kırgınlığım yok. Bizim yapacaklarımız buraya kadar. Bugüne kadar yaşadıklarımız için şükürler olsun. Bugün itibarıyla alacaklarımızı ödeyecekler. Allah razı olsun hepsinden. Bundan sonra hem yönetimimize hem takımımıza başarılar diliyorum. Bir senedir burada bir aile ortamı oluşturmuştuk. Zaman zaman birbirimize kızdık, sevindik. Kupalara baş koyduk. Başarılar sadece birkaç kişinin emeğiyle olmaz. Ben hepsine teşekkür ediyorum” Şeklinde konuştu.

“DOĞRU VE BAŞARILI İŞLER YAPTIK”

Başkandan davet geldiğinde görevine son verileceğini konusunu son seçenek olarak düşündüğünü belirterek, “Bunlar olağan şeyler. Hayırlısı, kimseye kızgınlığım, kırgınlığım yok. Ayrılışlar her zaman hüzünlüdür. Allah’a şükürler olsun gönlümüz rahat. Biz kulübümüz için doğru olanları yapmaya çalıştık. Belki hatalar yaptık ama kulübümüze kasıtlı zarar vermedik. İzlediğimiz yol itibarıyla doğru ve başarılı işler yaptık. Belki kendimizi çok fazla ifade etmedik ama geriye dönüp baktığımızda üzerimize düşeni yaptığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARLAR HER ZAMAN TAKIMLARINI DESTEKLESİNLER”

Taraftarlara da mesaj gönderen Hamzaoğlu, “Bizi çok destekleyenler olduğunu biliyorum. Ama bizi değil, Galatasaray’ı desteklemek en önemlisi. Onlardan ricam, taraftarlık sadece iyi günde olmaz, kötü günde de takımını, yönetimini, hocasını desteklesinler. Başarılı da olsa, kötü de oynasa desteklesinler. Haklarını helal etsinler. Hepsine teşekkür ediyorum” Gibi samimi ifadeler kullandı.

Hamzaoğlu, gelecekle ilgili şu an hiçbir şey düşünmediğini ve biraz dinlenmek istediğini belirtti ve sözlerine son verdi. Hamza Hamzaoğlu Galatasaray ile 3 kupa kazanmış ve bu başarıyı çok kısa bir süre olan 10 ay gibi bir zaman diliminde elde etmişti. Hamza Hamzaoğlu'nun Galatasaray'dan ayrılmasına Galatasaray taraftarlarının büyük bölümü üzülürken, bazı kesimler ise bu kararı doğru olarak nitelendirdi.

Habermark Spor Servisi