• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Fenerbahçe'li Alex'ten Galatasaray'a ilginç cevap!

Fenerbahçe'li Alex'ten Galatasaray'a ilginç cevap!

Fenerbahçe'li Alex'ten Galatasaray'a ilginç cevap!

Galatasaray Kulübünün yaptığı açıklamadaki sözlerin kendisine ait olmadığını ifade eden Alex de Souza, “Benim ismimi bugün kullandıkları şekilde kullanıp kirletmelerini asla kabul etmiyorum” ifadelerini kullandı. Galatasaray Alex hakkında ne dedi?, Alex Galatasaray hakkında ne dedi? Fenerbahçe – Galatasaray krizi son durum. Alex Aziz Yıldırım'a ne dedi?, Galatasaray son dakika, Fenerbahçe Son Dakika

Galatasaray Kulübünün açıklamasında yer alan ‘Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Alex de Souza, ’Başkan eğer bize güvenseydi, biz zaten kendi emeğimizle şampiyon olabilirdik. Şikeye bulaşıp, biz futbolcuları ve Fenerbahçe’yi lekelemesine gerek yoktu’ demişti’ ifadeleri, Alex de Souza tarafından yalanlandı. Kendisinin iddia edildiği gibi bir açıklaması olmadığını kaydeden Alex, şu ifadeleri kullandı:

Antalya’da 0-1, Trabzonspor’a karşı 2-0, İnönü’de 65. Dakikaya kadar 2-1 kaybederken 3-4 galip geldik. TT Arena’nın ilk derbisinde yine sonlara yenik girmiş iken, kariyerimin en güzel kafa golünü Zapata’nın üzerinden, bugün ismim üzerinden açıklama yapmış kulübün ağlarına bıraktım ve kazandık. Karabük’te sıkıntılı bir maçta Diego Lugano’nun golüyle galip geldik. İzmir’de Bucaspor’a karşı Daniel Guiza’nın golüne kadar ecel terleri döktük, bu golden sonra rahatladık. Andre Santos Gaziantepspor’a karşı “son saniye”de gol attı. Sivasspor’a karşı oynadığımız son maçta ise nefes aldığımız ilk an, hakemin düdüğünden sonraydı. Bütün bunları harika şekilde elde ettiğimiz şampiyonluktan sonra yazdım ve söyledim evet. Galatasaray kulübü ve taraftarına saygım daima olmuştur, olacaktır. Ama benim ismimi bugün kullandıkları şekilde kullanıp kirletmelerini asla kabul etmiyorum. Bugünkü açıklamada hakkımda yer alan şekilde 2010-2011 sezonu hakkında bir virgül açıklamam dahi olmamıştır. Türkiye’den ayrılalı 3 sene oldu ve istediğim tek şey hayatımda huzur. Ben ve beraberimizdeki tüm Fenerbahçe profesyonelleri, o seneki şampiyonluğun nasıl zor kazanıldığını çok iyi biliyoruz. Kimse de bunun aksine cümleleri ağzımdan çıkmış gibi yazamaz. Bunları düşünen ve yazan insanlar, kendilerine duydukları minimum değerleri varsa beni unutsunlar. 2010-2011 de top oynayarak kazandık ve hatırladığım her an aynı iştahla içimde kutluyorum. Her zaman da kutlayacağım. Çünkü büyük bir savaş, emek, ter ve iyi futbolla kazandık” ifadelerini kullandı. Ve Galatasaray'ı yalanladı.

Habermark Spor Servisi