• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Galatasaray – Astana maçı hangi kanalda? Saat kaçta? 8.12.2015

Galatasaray – Astana maçı hangi kanalda? Saat kaçta? 8.12.2015

Galatasaray – Astana maçı hangi kanalda? Saat kaçta? 8.12.2015

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde C Grubu’nda yer alan Galatasaray, gruptaki son maçında bugün Kazakistan ekibi Astana ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.45’te TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Galatasaray Astana canlı izle, Galatasaray son dakika, Canlı maç izlemek için ne yapmalı? , Galatasaray'ın astana maçını şifresiz yayınlayan kanallar, Şifresiz canlı maç kanalları,  Galatasaray astana maçı uydu ayarları.

Grubun 5. maçında oynadığı Atletico Madrid karşılaşmasında aldığı yenilgiyle Devler Ligi defterini kapatan Galatasaray, Astana karşısında alacağı en az 1 puanla yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

AVRUPA KUPALARI TARİHİNDEKİ 267. MAÇ

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2015-2016 sezonundaki son maçına Astana karşısında çıkacak olan Galatasaray, Avrupa kupaları tarihindeki ise 267. kez sahne alacak. Daha önce 266 müsabakada 98 galibiyet alan sarı-kırmızılılar, 68 maçta eşitliği bozamazken, 100 kez mağlup olmaktan kurtulamadı. Galatasaray, bu maçlarda rakip fileleri 366 kez havalandırırken, kalesinde ise 396 gol gördü.

İSKOÇ HAKEM DÜDÜK ÇALACAK

Türk Telekom Arena Stadyumu’nda saat 21.45’te başlayacak olan müsabakayı İskoç hakem Craig Alexander Thomson yönetecek. Thomson’un yardımcılıklarını David McGeachie ve William Conquer yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Alan Mulvanny, ilave yardımcı hakemleri ise Steven McLean ve Kevin Clancy olacak.

162 MAÇTA 56 GALİBİYET

Sarı-kırmızılılar, 1955-1956 sezonunda UEFA tarafından Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası adıyla ilk kez düzenlenen ve 1992-1993 sezonunda ise ismini UEFA Şampiyonlar Ligi olarak değiştirdiği dev organizasyonda bugüne dek 162 karşılaşmaya çıktı. Devler Ligi’nde ilk karşılaşmasına 1956-1957 sezonunda Dinamo Bükreş’e karşı çıkan Galatasaray, geride kalan 162 karşılaşmanın 56’sında gülen taraf olmayı başardı. Şampiyonlar Ligi’nde 67 yenilgi alan sarı-kırmızılı ekip, 39 mücadeleden ise 1 puan ile ayrıldı. Aslan, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 206 kez havalandırırken, kalesinde ise 249 gol gördüler.

GALATASARAY'IN HEDEFİ SERİ BAŞI OLABİLMEK!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Astana’yı yenmesi durumunda hem kasasını dolduracak hem de UEFA Avrupa Ligi kurasına seri başı olarak girebilecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu son maçında Galatasaray, saat 21.45’te Türk Telekom Arena’da Kazakistan temsilcisi Astana ile oynayacak. Grupta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan sarı-kırmızılılar, 4 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etme şansı kalmayan Galatasaray, bu akşam Astana’ya yenilmezse yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. UEFA Avrupa Ligi için beraberliğin de yettiği karşılaşmada sarı-kırmızılılar, galip gelmesi durumunda hem maddi olarak kazanacak hem de UEFA Avrupa Ligi kurasında seri başı olma şansı yakalayacak. Galatasaray, Astana ile berabere kalırsa 500 bin Euro, galip gelirse 1 milyon 500 bin Euro’yu kasasına koymuş olacak.

Galatasaray, Astana ile berabere kalırsa UEFA Avrupa Ligi kurasında seri başı olma ihtimali olmayacak. Sarı-kırmızılılar Astana’yı yenmesi durumunda gurubu 7 puanla bitirecek ve Avrupa Ligi kurasına Şampiyonlar Ligi’nin en iyi dört üçüncüsünden biri olarak girme şansını arttıracak. Galatasaray, kurada seri başı olması durumunda UEFA Avrupa Ligi grup liderleri ve Şampiyonlar Ligi’nin diğer dört en iyi üç takımıyla eşleşmeyeceği belirtildi.

Galatasaray eğer Uefa Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanırsa, bir sonraki turlarda Fenerbahçe ve Beşiktaş ile eşleşebilecek.

Habermark Spor Servisi