• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Galatasaray'lı Muslera bakın ne açıkladı!

Galatasaray'lı Muslera bakın ne açıkladı!

Galatasaray'lı Muslera bakın ne açıkladı!

Galatasaray’ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, “Taffarel benim için çok özel bir insan ve benim hem saha içinde hem saha dışında idolüm. İlk çalışmaya başladığım günden beri kendisi benim idolüm oldu” difadelerini kullandı. Muslera'nın idol'ü kim? , Muslera nereli? Fernando Muslere haberleri, Galatasaray son dakika!

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, kulübün televizyonuna özel açıklamalarda bulundu. Başka takım taraftarlarının da kendisine sevgi göstermesi ile ilgili olarak Muslera, “Kendi ülkemden çok uzak bir yerde yaşıyorum ve bu sevgi beni gururlandırıyor ve çok büyük güven veriyor. Bu kadar sevilmemin sebebini ben saygıya bağlıyorum çünkü ben herkese karşı saygılı bir insanım. Ben her zaman karşımdakine, rakip takıma, rakip takım taraftarına saygılı bir insanım. Deplasmana gittiğinizde rakip takım taraftarlarının hakaretleri maalesef kaçınılmaz oluyor ama en güzeli bunun saha dışına taşınmaması. Şu ana kadar da bununla ilgili hiçbir sıkıntı yaşamadım” dedi.

“TAFFAREL HEM SAHA İÇİNDE HEM SAHA DIŞINDA İDOLÜM”

Galatasaray’ın kaleci antrenörü Taffarel ile ilgili övgüyle bahseden başarılı kaleci, “Taffarel benim için çok özel bir insan ve benim hem saha içinde hem saha dışında idolüm. Kendisiyle çalışmaya başlamadan önce de kendisini tanıyordum. Güney Amerika’da, Brezilya’da, Uruguay’da kalecilik anlamındaki başarılarıyla çok tanınan bir isim. Galatasaray’a bana onunla çalışma imkanı verdiği için çok teşekkür ediyorum. İlk çalışmaya başladığım günden beri kendisi benim idolüm oldu. Antrenmanlarda bazen çok yorulsam dahi onun pozitif enerjisi sayesinde çalışmaya tekrar dört elle sarılıyorum. Neşe denince ilk akla gelen isim benim için Claudio Taffarel, onunla çalışmak benim için büyük mutluluk” şeklinde açıklama yaptı.

“DERBİLERİN FAVORİSİ OLMAZ”

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Beşiktaş derbisi hakkında ise Muslera, “Derbiler hem kulüpler, hem futbolcular hem de taraftarlar için çok özel maçlardır. Takımların yeri nerede olursa olsun derbilerin favorisi olmaz. Pazartesi günü bizi çok önemli bir maç bekliyor. Biliyorsunuz Mustafa hocamız ile kısa süre önce çalışmaya başladık ve her geçen gün ona daha da alışıyoruz. Bu alışma süreci her geçen gün daha da iyiye gidecek. Bu maç moral açısından ve geleceğimiz açısından bizim için çok önemli. Kesinlikle kazanmak istiyoruz, umarım üç puanla ayrılan taraf biz olacağız” ifadelerini kullandı.

Galatasaray son maçında Kazakistan temsilcisi Astana ile berabere kalmış, ve Uefa Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanmıştı.

Habermark Spor Servisi