• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Polimer Kilden Mutlulukların Adresi: ATÖLYE MAT!

Polimer Kilden Mutlulukların Adresi: ATÖLYE MAT!
Polimer Kilden Mutlulukların Adresi: ATÖLYE MAT!
 
Hediye almak da, vermek de dünyanın en keyifli eylemlerinden değilse nedir? Hele ki özel günlerde sevdiklerimizi armağanlarla şımartmayı hepimiz çok severiz. Ancak hepimiz biliyoruz ki her sene ezbere alınan ve artık bir heyecanı kalmayan parfüm, çerçeve, kupa gibi fabrikasyon ürünler birkaç gün sonra bir köşeye kaldırılıyor ve hiçbir önemi kalmıyor. Bizler de bu durumda klişeleşmiş hediyeleri alma zorunluluğuna kalmamak için alternatif ürünler arıyoruz. Hediye paketinden çıktıktan sonra kişinin yüzünde kalıcı bir gülümseme bırakacak, ortak anı ve esprileri yansıtan, üstelik tamamen el yapımı ürünlerin yerini hiçbir şey tutmuyor. Polimer kilden yapılan tasarımlar ise son zamanlarda bu alanda en göze çarpan alternatif. Hem de bu tür ürünlerde kendi fikir ve isteklerinizi tasarıma yansıtma şansınız olabiliyor.  İnce el işçiliği ile tasarlanan ve fırınlanarak son halini alan bu malzeme, özellikle sevimli figürler söz konusu olduğunda enfes sonuçlar verebiliyor. Yetenekli sanatçı Bilgesu Yaprak’ın özel tasarımları ile Atölye MAT ise bu günlerde polimer kil dendiğinde akıllara ilk gelen adres!
 
 
 
Polimer kil takılara ulaşmak gittikçe kolaylaşırken, MAT’ı benzerlerinden ayıran en önemli faktör ise kişiye özel ve özgün tasarımları. The MAT bünyesinde çok çeşitli ürünler yer alıyor ancak en yoğun ilgiyi kişiye özel tasarımlara görmekte. Örneğin talep doğrultusunda fotoğraflarınız üzerinden karikatürize buzdolabı magnetleri yaptırmanız mümkün. Üstelik bu magnetlerde sevgili hayvan dostlarınızla, aile bireylerinizle ya da sevgilinizle de yer alabiliyorsunuz. Yine sevdiklerinize özel hazırlatabileceğiniz ürünler ile onlara başka hiçbir yerde benzeri olmayan, eşsiz armağanlar sunabiliyorsunuz. 
 
 
 
 
İlk zamanlar sadece hobi olarak başlayan çalışmaları ile zamanla bir iş dalı yaratan Yaprak, bu işte başarılı olmak için sabır, hayal gücü ve sıkı çalışmanın şart olduğunu vurgularken, biten her üründe duyulan tatminin, çalışmanın verdiği yorgunluğu silip attığını söylüyor. MAT’ın başarısının ardında da, sanatçı ile işi arasındaki aşk yatıyor.
 
 
The MAT’ın ürün yelpazesi sadece polimer kil tasarımlardan ibaret değil. El yapımı kitap ayraçlarına ve el boyaması tasarım kağıt fenerlere de Facebook’ta Atölye MAT sayfasından ya da Instagram’da @atolyemat hesabından ulaşabilirsiniz.
 
http://facebook.com/atolyemat/
http://instagram.com/atolyemat/
http://twitter.com/atolye_mat/