• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Hamile Pantolonu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hamile Pantolonu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hamile Pantolonu Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Anne adayı olan, hamile bayanların hamilelik süreci boyunca vücutlarında ciddi değişimler ortaya çıkar. Bu değişim, beraberinde kullanılacak olan kıyafetlerin de farklılaşmasına neden olur. Hamile pantolonu seçiminde, zaman zaman karnın altında kalan düşük bel pantolonlar kullanılır. Ancak bu, başlı başına büyük bir hatadır ve asla yapılmamalıdır. Pantolonun karnınızın altını sıkması bebeğiniz ve sizin için hoş bir durum değildir. Hem rahatsız ederek, ağrı yaşamanıza neden olabilir hem de bebeğiniz açısından yüksek ihtimal olmasa da bir risk ortaya çıkarır. En doğrusu, hamile bayanların vücut şekilleri düşünülerek tasarlanmış olan hamile pantolonlarını kullanmak olacaktır.

3. Aydan Sonra Hamile Pantolonu Kullanımına

Başlayın İlk 3 ay boyunca rahatsınız. Özellikle nasıl olsa hamileyim diye tükettiğiniz besin miktarını çok fazla yükseltmediyseniz, vücudunuzda büyük beden değişimleri ortaya çıkmamıştır. Ancak 12. Haftadan sonrasında karnınız hızlı bir şekilde büyüyecek ve bebeğiniz kendini belli etmeye başlayacaktır. Genellikle karnın büyümesi nedeni ile fazla belli olmasa, aslında basen bölümünde de ciddi bir genişleme olur. Bu durum doğuma kadın rahminin bir hazırlığı olarak kabul edilir. Karın ve basen bölümünüzdeki genişlemenin her geçen gün artacağını düşündüğünüzde seçeceğiniz pantolonun size uyum sağlayabiliyor olması önemlidir. Hamile pantolonlarının bel bölümünde esnek bir bant bulunur. Özellikle hamile pantolonu alırken bu bölgeye dikkat etmek gerekli. Fazla gevşek ise; kısa sürede kendini iyice salacak ve karnınızı sarmadığından rahat etmenizi engelleyecektir. Özellikle karnın büyümesi ile anne adayı karnını saran kıyafetlerle kendini daha rahat hisseder.Bunun yanı sıra evde günlük kullanımda ve rahat giyinmeyi seviyorsanız hamile eşofman modellerine de bakmalısınız. Öte yandan fazla sıkı bir pantolon beli de ağrı yapabileceğinden dolayı önerilmemektedir.

Kumaş Seçiminde Hormonlarınızı Göz Önünde Bulundurun

Hamilelik döneminde yaşanan yüksek çaplı hormon değişimleri yalnızca duygularınız üzerinde etkili olmakla kalmaz.Hamile elbise modelleri seçiminde sadece görüntüye bakarak değil, ürünün kumaşına da bakarak satın alın. Herkesin üşüdüğü bir havada siz sıcaktan yandığınızı söylüyor olabilirsiniz. Bu durumun asıl nedeni hormonlarınızdır. Ancak; sıcak hissediyorum deyip kıyafetlerinizi bu şekilde seçerseniz bir hastalıkla karşılaşmanız ve ardından zaten zorlu olan hamilelik dönemini daha da zor bir hale sokmanız mümkün. Tercihinizi mümkün oldukça pamuk ve yün içeren kumaşlardan yana kullanmaya bakın. Bu kumaşlar, cildinizin hava almasınız sağladığından dolayı sağlığınız açısından en iyi seçim olacaktır. Polyester ve viskon gibi kumaşlar ise; içerisinde kimyasallar da barındıran, aslında yalnızca hamilelik döneminde değil hiç kullanılmaması gereken kumaşlardır. Ayrıca saten kumaşının terletme özelliği nedeni ile bu dönemde sizin için pek uygun olmayacaktır. Öncelikle Rahatlığınızı Önemseyin Şıklığınıza ne kadar önem verirseniz verin, bu dönemde sizin için rahatlığınız ve sağlığınız her zaman en önde gelmelidir. Ancak bu demek değil ki, hamilelik döneminde kötü bir görünüme sahip olun. Gorsin.com alışveriş bölümü incelediğinizde çok şık hamile pantolonları görmeniz mümkün. Bu pantolonların üzerine giyeceğiniz şık ve sevimli hamile tişörtleri ve üzerinize alacağınız bir hırka ile çok da güzel görünebilirsiniz.