• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Kanada Başbakanı Justin Trudeau kimdir?

Kanada Başbakanı Justin Trudeau kimdir?

Kanada Başbakanı Justin Trudeau kimdir?

Kanada'nın dünya sosyal medyasında popüler bir hal alan 23. Başkanı Justin Trudeau'yu sizler için mercek aldık. Justin Trudeau değişik ve farklı kişiliği ile dünya üzerinde popüler devlet adamları arasında U.S.A Başkanı Obama'yı bile geride bırakmış durumda. Justin Trudeau kimdir?, Justin Trudeau fotoğrafları, Kanada başbakanı fotoğrafları, kanada başbakanı kimdir?, Kanada başbakanı Kuantum videosu. 2017, internet haber, en son haber

Justin Kanada'da Ottawa'da dünyaya gelmiş ve eski Kanada Başbakanı Pierre Trudeau'nun oğludur. Dünya gündeminde ilk olarak yerini aldığında 2000 senesinde babasını kaybetmiştir. Eğitimini Mcgill Üniversitesinde alan daha sonra British Columbia Üniversitesi'ni bitirmiştir. Günümüzde halen Montreal Üniversitesi'nde eğitimine devam etmektedir. İngiliz Kolombiyası'nda öğretmenlik yapmıştır. Son günlerde Dünya sosyal meddyasında yerini yeniden alan Justin Trudeau'uya yöneltilen bir soru karşısında, bir gazetecinin kuantum hakkında açıklama yapamyacağını düşünerek Işid hakkında bir soru yöneltmesi üzerine, Kuantum mekaniği hakında kısa net bilgiler vermiştir. 

Dünya medyasında bu olay Justin Trudeau'nun kendişsini küçümseyen gazeteciyi alt etmesi gibi bir görüntü oluşmuş olsada, günümüzde birçok siyasi kişi kendi viral reklamlarını yaparak, sosyal medya ve basın aracılığı ile seçmenleri üzerinde saygı kazanma şeklinde çalışmalar ve kurgular uygulatmaktadır.

Kanda Başbakanı'nın gazeteciye kuantum mekaniğinden bahsettiği video;

 

Justin Trudeau'nun en dikkat çeken özellikleri arasında 1. Dünya savaşında Kanada'nın yer almasını konu alan bir film olan '' The Great War '' da başrol oynamasıdır. Kanada başbakanı bu filmde bir askeri canlandırmıştır. Justin 4 Kasım 2015 tarihinden beri Liberal Parti lideri olarak Kanada Başbakanlığı görevini yürütmektedir.

Kanada Başkanı'nın oynadığı The Great War filmi fragmanı;

Son 1 yıl içerisinde sosyal meyda gücünü sonuna kadar kullanan Justin bir videoda da bir kişiye söz hakkı vererek etrafındakileri azarlamış , basın özgürlüğüne saygı duyduğunu vurgulamaya çalışmıştır. Birçok sosyal aktivite ve etkinlikte boy gösteren Justin Trudeau'nun görsel basında ve Google denizinde bu yüzden birçok ilginç fotoğrafı yer almıştır.

Katıldığı bir programda eşcinsel haklarıan dikkat çekmek için önce dans ederek soyunmuş daha sonra bir erkek ile öpüşmüştür.

25 Aralık 1971 yılında dünyaya gelen Justin bugün 44 yaşındadır.Her fırsatta gençlere Bilim'in önemini vurgulayan başbakan, eğitimin her sorunun çözümü oldupğunu vurgulamaktadır. Justin'in Xavier, Ella-Grace Margaret ,Hadrien adlarında 3 çocuğu vardır. Kanada Başbakanı'nın Twitter adresi ise Justintrudeau'dur.

 

Justin Trudeau Antalya'ya zirvesine geldiğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme yapmıştır.

Habermark Dünya

Özel Haber

Emre Ata