• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

13 Mayıs 2016 Cuma günü İstanbul Taksim'de sıradışı etkinlik

13 Mayıs 2016 Cuma günü İstanbul Taksim'de sıradışı etkinlik

13 Mayıs 2016 Cuma günü İstanbul Taksim'de sıradışı etkinlik

13 Mayıs 2016 Cuma  İstanbul Taksim'de sıradışı bir etkinlik sizleri bekliyor. Gece hayatının renkli ışıkları ve müziğe doymak isteyen kişiler için sıradışı etkinlikler önerimizde bu haftasonu  Beatgate önderliğinde ünlü mekan  İndigo'da gerçekleşecek. Volkan Gündüz, Mert Güleç  ve Frankey & Sandrino dinleyicileriyle buluşacak. 13 Mayıs Cuma Taksim'de hangi etkinlik var? Cuma günü Beyoğlu'nda kimler çalıyor? Wankelmut İstanbul konseri nerede?

Beatgate'in düzenleyeceği etkinlikte yetenekli ve gece hayatının renklerini tam istediğiniz gibi sizlere sunacak Dj'ler haftanın yorgunluğunu ve stresini atmak için eğlence hayatına koşlacak kişileri coşturacak.

Almanya'dan çıkıp gelen Frankey & Sandrino House türünde yeteneklerini ve kendi tariflerini sizlere sunacak. Gece hayatının dikkat çeken yetenekli Dj'leri Volkan Gündüz, ve Mert Güleç İndigo'ya gelecek kitleyi dansa teşvik edecek.

İndigo'da gerçekleşecek erkinlik için bilet almak isteyenler ilgili web sitelerinden yada erkinlik Facebook sayfasından bilgi alabilirler.

 

İstanbul'da gerçekleşecek etkinliklere göz attığımızda, Die Antwoord, Eva Simons, Muse konserleri beklenmekte. Prodigy'nin takvimine İstanbul ve Ankara'yı ekleyip eklemeyeceği ise merak konusu olarak nitelendiriliyor.

Etkinlik hakkında ilgili sayfalar;

Beatgate

Tixbox

Volkan Gündüz 

Mert Güleç

Ayrıca ertesi gün ülkemizde çok popüler ve geniş kitleye sahip olan Wankelmut yine İndigo'da sahne alacak.

Yaklaşan etkinliklerde ise, Die Antwoord 5 Haziran 2016 günüEva Simons 27 Mayıs 2016 günü sevenleri ile buluşacak.

Dünya üzerinde yaşamakta olan şanslı bir takım insanın tanık olduğu performans ile Johnny Depp, Marilyn Manson ve Ninja'dan The Beautiful People unutulmaz Youtube videoları arasında yer almakta. 

 

Özel Haber 

Emre Ata

Habermark Kültür Sanat / Magazin