• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

19 Mayıs kutlamalarında Suay Doğanay kemanı ile büyüledi

19 Mayıs kutlamalarında Suay Doğanay kemanı ile büyüledi

19 Mayıs kutlamalarında Suay Doğanay kemanı ile büyüledi

Türkiye'de özellikle sanat ve müzik dünyasında yeni yetenekler ortaya çıkmaya devam ediyor.  Sosyal medya ve internet aleminin her alanında bu yeni yetenekleri keşfetmek mümkün.  Keman performansı ile izleyenleri büyüleyen Suay Doğanay 19 mayıs kutlamalarına renk kattı. 2016 yükselen yetenekler, müzik dünyasının yeni yetenekleri 2016, Suay Doğanay kimdir?

Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyet her özel günde yaşatılmaya devam ediyor. 19 Mayıs kutlamaları doğrultusunda Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerde birbirinden güzel görüntüler izleyenlerle buluştu. Gerçekleşen etkinlikte, 19 Mayıs Atatürk'ü anma, Gençlik ve Spor bayramı kapsamında, gençlik aydınlığa yürüyor adı altında coşkulu bir kutlama gerçekleşti. Cevahir Avm önünde kurulan dev alanda görsel şovlar ve etkinlikler düzenlendi.

Suay Doğanay Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi devlet konservatuvarını bitirdi, kemana 5 yaşında başladı, babası opera sanatçısı olduğu için ilk sahne deneyimini onunla yaşadı. Klasik müzik ve elektronik müziği birleştirerek farklı bir tarz yaratmakaya çalışan alt yapılarını kandisi hazırlayan bir yetenek. Cevahir Avm'de ki etkileyici keman performansı ile izleyenlere unutulmayacak bir performans olarak hafızalarda yerini aldı. Haliç Üniversitesi'nde Keman üzerine eğitim veren, ayrıca eğlence hayatı ve açılış ve kutlamalarda alanında popüler DJ'ler ile izleyenlerine büyülü bir performans deneyimi sunan sanatçı sosyal medya üzerinde en çok konuşulan yetenekler arasında yerini aldı.

Suay Doğanay'ın performansından sosyal medyaya yansıyan bir video;

Suay Doğanay birçok Dj'le ses getiren organzisyonlarda yer alıyor. Dikkat çeken yetenekler arasında gösterilen genç sanatçı Instagram ve  Faceook üzerinden yer aldığı etkinlikleri takipçilerine aktif şekilde paylaşıyor.

Ülkemize daha önce Joshua Bell, Farid Ferjad gibi isimler ülkemizde performans sergilemişti. Metrodaki kemancı olarak ünlenen Grammy ödülü sahibi Joshua Bell Mayıs ayı içerisinde Türkiye'de hayranları ile birkez daha buluştu. Suay Doğanay ve DJ arkadaşları yeni nesil dünyamıza keman sesini sevdirmeyi amaç edinmiş olarak her geçen gün yeni hayranlar edinmeye devam ediyorlar.

Suay Doğanay'ın sosyal medya hesapları;

Instagram;

www.instagram.com/suaydoganay/

Suay Doğanay Facebook sayfası;

www.facebook.com/Suay-Doğanay-1624197927854491/

Suay Doğanay Youtube kanalı için buraya tıklayın

 

Habermark Kültür Sanat

Haber Emre Ata

Fotoğraflar: Melis Karabaş