• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Sherlock Holmes Özel Dedektiflik Bürosu

Sherlock Holmes Özel Dedektiflik Bürosu

Sherlock Holmes Özel Dedektiflik Bürosu 1998 yılında kurulmuş olup, Türkiye'nin 81 vilayetinde 7-24 aktif olarak hizmet vermektedir. Ticari bakış açısından ziyade, müşterilerine karşı samimi hizmet ve cömert çalışma sunan özel dedektiflik firmamız, karşılıklı diyaloğa ve samimiyete önem vermektedir.

Sherlock Holmes Özel Dedektiflik Bürosu dahilinde yapılan tüm çalışmalar, günü ve saati dahil raporlanmakta olup her gün sonunda, resimli ve belgeli bir şekilde müşterilerimize sunulmaktadır. Haricen kişiye özel yapılan takip panelinden anlık olarak sunulan raporları da bizimle çalışan müşterilerimiz görmekte ve dedektiflik çalışmamız ile alakalı detayları gözlemleyebilmektedirler.

Sherlock Holmes Özel Dedektiflik Bürosu dahilinde verilen her hizmet başlangıcında sözleşme ve fatura zorunluluğu olup mevcut konuların %100 olarak resmi prosedüre uygun olma zorunluluğu bizler için en temel esastır. Dedektiflik büromuzun 16. yılımızda olmasının gururuyla, sizlere daha iyi hizmet vermeyi bir ilke edinen çalışan araştırmacı arkadaşlarımız, aynı özveriyle sizlere yardımcı olup mevcut mağduriyetlerinizin giderilmesi hususunda profesyonel bir destek sağlayacaklardır. 

Sherlock Holmes Özel Dedektiflik Bürosu dahilinde araştırma çalışmaları planlayarak işleve geçiren, kararlı ve sabırlı olarak hedefe yönelik yaptığı çalışmalarla sonuca ulaşma konusunda oldukça başarılı, profesyonel araştırmacılar gerekli görürse diğer ülkelerdeki özel dedektiflik bürolarımızla iletişime geçerek araştırmanın kapsamını uluslararası hale getirirler. Alanlarında uzman, konularına hakim, deneyim sahibi özel dedektiflerimiz, müşterilerimizin taleplerini karşılamak adına yürüttüğü çalışmalarla memnuniyeti sağlayabileceklerine emindirler. Dedektif sektöründe başarılarıyla tanınan, dedektiflik sektöründe bulunan tüm eğitimleri görmüş ve sertifikalara sahip, kendini yaptığı çalışmalarla kanıtlamış dedektifler önderliğinde yürütülen tüm hizmetler için kesin çözüm garantisi verilir. 

Müşterimizin talepleri hakka ve hukuka uygun olmadığı veyahut ahlaki ve kültürel değerleri zedeleyici olduğu takdirde maalesef hizmet verilemeyecektir. Bu konuda kendimize güveniyoruz ve size şunun garantisini veriyoruz bizle çalıştığınız için asla pişman olmayacaksınız…