• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Canberk Doğan Denizli Antika sektöründe dikkat çekiyor

Canberk Doğan Denizli Antika sektöründe dikkat çekiyor

Canberk Doğan Denizli Antika sektöründe dikkat çekiyor

Televizyon dünyasının tanınan ve aranan isimlerinden Canberk Doğan Denizli antika sektöründe adını duyurmaya başladı. Özellikle sanat , sinema  ve ünlü camiası içinde bulunan birçok kişiye antika biblolar ve tarihi eşyalar konusunda danışmanlık yapan başarılı oyuncu gayrimenkul sektöründe de iddialı. Türkiye'de antika denildiğinde akla gelen kişiler arasında yer alan ünlü sima, antika sektöründe isim yapmaya başladı. Ünlülerin antikacısı, antika uzmanı nasıl bulunur? Canberk Doğan Denizli yeni bir dizide yer alacak mı?

Geçtiğimiz yıllarda televizyon dizi sektöründe sıklıkla gündeme gelen, hayran kitlesi edinebilmiş simalar arasında yer alan Canberk Doğan Denizli, ünlü kişilere antika konusunda danışmanlık yapmaktan büyük zevk aldığını belirtti. Antika saat, eşya ve birçok tarihi değeri olan aksesuar ile ilgilenen başarılı iş adamı ünlü simalara bu alışverişte yardımcı oluyor. 

İzmir, Urla'da Pier isimli mekanda arkadaşları ile zaman geçirirken denk geldiğimiz başarılı iş adamı, dizi sektörü, Urla Gayrimenkul piyasası, antika sektörü ve hayranları konusunda samimi açıklamalarda bulundu.

Canberk Doğan Denizli'ye antika eşyalara olan merakının nasıl başladığını sorduğumuzda bize, babasının süpermarketini kapattıktan sonra bu sektöre yöneldiğini. Sıradan bir gün esnasında bulunduğu yere duayen ve efsane sanat insanı Müzeyyen Senar'ın gelmesi sonucu, kendisine poşetlerini eve kadar taşıyacak bir delikanlı aramasınnı ardından kendiinin bu görevi üstlenerek efsane sanatçıya yardım ettiği günü anlattı. Müzeyyen Senar'ın evine kadar eşik ettikten sonra, evin salonunda bulunan antika eşyaları ve bibloları gören Canberk Doğan Denizli, gördüğü manzara karşısında çok etkilendi. Müzeyyen Senar'ın kendisinin antikalara ilgisini keşfetmesi ve başarılı oyuncuya antikalar hakkında bilgi vermeye başlamasıyla hikayenın başladığını anlattı.

Müzeyyen Senar'ın kendisine çocukken antikalar hakkında vermiş olduğu bilgiler, Doğan Denizli büyüdüğünde ona bu sektörde yer edinme kapısını açmış. Bit pazarlarında yok pahasına satılan ve aslında yüksek değerleri olmasına rağmen değer görmeyen eşyaları almaya başlamış. Tarihi okumayı, araştırmayı ve anlatmaya bayıldığını ifade eden genç ve başarılı girişimci, her antika eşyanın bir hikayesinin olmasının değerini belirlediğini açıkça dile getirdi. Anitka türleri arasında, Antika halı, saat, biblo ve her türlü aksesuar'ın ülkemizde mevcut olduğunu dile getiren Canberk Doğan'a televizyon ya da beyazperde de tekrar kendisini görebilecekmiyiz sorusunu yönelttik.

Hayranlarının kendisini yeniden dizilerde görmek istemesi hakkında samimi açıklamalar yapan başarılı iş adamı, artık dizi ve televizyon sektöründe seçiçi davrandığını, kendisine gelen projeleri titizlikle incelediğini belirtti. Hayranlarını ve sevenlerine çok değer verdiğini belirten genç ve yakışıklı iş adamı, şu anda bir projeyi ciddi olarak incelediğini yakın zamanda sürprizler ile yeniden sektöre dönebileceğini dile getirdi. Hayranları Canberk Denizli'yi kişisel ve gerçek instagram hesabı olan instagram.com/canberkdenizli 'den takip ediyorlar.

Antika sektörüne geç atılmasının kendisi açısından hata olduğunu belirten başarılı oyuncu, artık huzur bulduğum ve sevdiğim mesleği yapıyorum ifadesini kullandı. Hayatına iş, proje ve insan sokarken daha seçici davrandığını sözleri arasına ekledi. Birçok antikacı ile birlikte çalıştığını belirten Canberk Doğan, gayrimenkul sektörü hakkında, İzmir'in gelişmekte olduğunu, Urla'nın ise barındırdığı potansiyel sebebi ile yeni Alaçatı olabileceğinin sinyalini verdi.

Habermark Magazin Servisi