• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Atatürk Havalimanı'nda patlama yaralılar var

Atatürk Havalimanı'nda patlama yaralılar var

Atatürk havalimanı'nda patlama yaralılar var

Atatürk Havalimanı'nda patlama meydana geldi. 2 bölgede gerçekleşen patlama sonucunda olay yerine onlarca ambulans sevk edildiği bildirildi. Olayın canlı bomba ya da terör eylemi olduğu iddia ediliyor. Alınan bilgilerde yaralıların fazlalılığından bashediliyor. Atatürk havalimanı patlama son durum. İstanbul Atatürk havalimanı'nda canlı bomba 

Türkiye doğusunda sürmekte olan temizlik operasyonu başladığından beri ülkemizin çeşitli yerlerinde bombalar patlıyor. Bu durum a son olarak istanbul Atatürk havalimanı dış hatlar terminalinde canlı bomba patladığı iddia edildi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve yardım ekibi sevk edildiği bildirildi.

İstanbul Valiliği ve Başbakanlık'tan açıklama bekleniyor.

Olayın polis birimleri ile çatışmaya giren, terör örgütü üyelerinin, el bombası, ya da canlı bomba düzeneğini patlatması ile meydana geldiği iddia ediliyor. Atatürk Havalimanı'na onlarca ambulans Afad ve güvenlik birimi sevk edildi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın İstanbul valiliğini aradığı kaydedildi.

Atatürk havalimanı'nda gerçekleşen patlama'nın 21:50 sularında meydana geldiği aktarıldı. Emniyet birimlerinin havaalanının dış hatlar bölümünde polis birimleri ile teröristlerle çıkan çatışmada sivil kayıp meydana geldiği iddia ediliyor. İstanbul'da gerçekleşen terör eylemlerine bir yenisi daha eklendi.

Uzmanlar o silahların Atatürk havalimanı'na silahlı kişilerin nasıl girebildiğini eleştiriyor. Patlamanın Dış hatlar terminalinin otoparkında gerçekleştiği iddia ediliyor.

Bekir Bozdağ: Atatürk havalimanı'nda 10 sivil vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini açıkladı. 50 vatandaşımızın yaralandığı belirtildi.

Kızılay'dan açıklama: 23:02 sıralarında Kızılay Atatürk Havalimanı'na gidenlerin geri dönmesini ve yolların ambulans geçişi için boşaltılması belirtildi.

Habermark Son Dakika