• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Galatasaray'da 8. giden isimde belli oldu

Galatasaray'da 8. giden isimde belli oldu

Galatasaray'da 8. giden isimde belli oldu

Galatasaray'da Avrupa'da yer alınmayacak sezon öncesi yaprak dökümü sürüyor, Ünal Aysal dönemi ve Hamza Hamzaoğlu döneminde kadroya katılan, kiralık gönderilmiş birçok oyuncu ile yollar ayrılıyor, Emre Çolak, Hamit Altıntop, Bilal Kısa ve Sercan Yıldırım gibi isimlerin arasında bir yenisi daha eklendi. Galatasaray transfer çalışmaları son durum, Galatasaray'da gönderilen futbolcular kimler?

Galatasaray son sezon öncesi kadrosunda bulunan Jason DenayerManchester City'e geri gönderdi. Bonservis bedeli belirlenmeden opsiyon tanınmadan kadroya katılmış olsan Jason, yeni sezonda ya City ekibinde ya da başka bir takımda kiralık oynayacak. Son Belçika maçında kadroda ilk 11'de yer bulan ve yapmış olduğu kademe hataları ile Galatasaray'ın nedne bu sezon çok gol yemesinin kanıtı niteliğinde performans sergileyen Denayer yeni sezonda Galatasaray kadrosunda yer almayacak.

Galatasaray'da yeni futbol sezonunda kadroda düşünülmeyen kişiler ise birer birer başka takımlara gönderiliyor. Tam liste şu şekilde;

Bilal Kısa

Sercan Yıldırım

Hamit Altıntop

Furkan Özçal

Jose Rodriguez

Emre Can Coşkun

Jem Karacan

Emre Çolak

Galatasaray bu sezon Türkiye kupasını kazanarak Avrupa kupalarına katılma hakkını elde ettiği için Avrupa kupalarından men edilme cezasını bu sezon tamamlamış olacak. Bu yüzden takımdaki yıldız isimler takımdan ayrılmak istemiyor. Wasley Sneijder'in takımda mutlu olduğu ve 1 sezon Avrupa'da oynamamanın kendisine kötü bir etki yapmayacağı görüşünde.

Öte yandan Galatasaray'da savunmayı güçlendirme çalışmaları sürüyor. Birçok isimle söz kesen, Serdar Aziz'i kadrosuna bağlayan sarı kırmızı reklere sahip ekip. yeni sezonda şampiyonluğa gidecek bir kadro kurmayı hedefliyor. Akhisar Spor'da performansı ile dikkat çeken Rodalega ise Galatasaray'lı oldu gibi.

Bir dğier iddia ise Alex Telles'in Portekiz devi Porto'ya 6.5 milyon euro karşılığı satıldığı bilgisi oldu. Bu durum için klüpten resmi açıklama bekleniyor. Galatasaray Alex Telles'i 6 milyon 750 bin euro karşılığı transfer etmişti.

Habermark Spor Servisi