• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Süper Lig'de Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe'nin yeni transferlerinin pes ve fifa güçleri

Süper Lig'de Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe'nin yeni transferlerinin pes ve fifa güçleri

Süper Lig'de Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe'nin yeni transferlerinin pes ve fifa güçleri

Süper Lig tüm heyecanı ile başladı. Transfer sezonunda 3 büyükler birbirinden klas futbolcuları renklerine art arda bağladı. Galatasaray, Jason Denayer, Josue, Eren Derdiyok, Nigel De Jong ve Kolbeinn Sigthórsson'ı renklerine bağlarken. Fenerbahçe Jeremain lens ve yeniden Mousa Sow'u takıma dahil etti. Beşiktaş'da Aboubakar, Talisca, Gökhan İnler ve Caner Erkin'i kadrosuna dahil etti. İşte yeni transferlerin Pes ve Fifa oyunlarındaki güçleri.

Günümüzde transfer gelişmeleri yaz döneminde sosyal medya üzerinden taip ediliyor. Son 10 yıl içerisinde gerekse Championship Manager , Football Manager oyunları ve Pes, Fifa futbol oyunlarında günümüz futbol yıldızlarının özellikleri en ince ayrıntısına kadar yer alıyor. 2016 -2017 Transfer döneminde 3 büyükler mükemmel transferlere imzalarını attılar. Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın nokta transferleri arasında Hollanda futbolunun yükselen değerleri Wan Der Wiel ve Jeremain Lens ile karşılık veren Fenerbahçe bu sezon kendisinden söz ettireceğe benziyor.

Wagner Love bir döneme damgasını vuran futbolcular arasında yer alsada bu sezon Alanyaspor forması giymesi bekleniyor. Trabzonspor ise yine genç ve dinamik bir kadro kurdu. Onazi'nin Lazio'dan transfer edilmesi ile orta sahada dinamo sahibi olan bordo mavili ekip ilk 4 ü zorlayacak gibi gözükmekte. 

Türkiye liginde özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe'de Hollanda ekolü rüzgarları esiyor. Hollanda'nın önemli oyuncuları Sneijder, De Jong, Lens ve Van der Wiel bu sezna renk katacak oyuncular arasında yer alıyor.

İşte süper ligin yeni starlarının Pes ve Fifa güçleri;

2017 Futbol sezonu Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş yeni transferlerinin Fifa ve Pes güçleri TIKLAYIN!

Habermark Spor Servisi