• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Pes 2016 Xbox One, Playstation, pc'de yenilikler

Pes 2016 Xbox One, Playstation, pc'de yenilikler

Pes 2016 Xbox One, Playstation, pc'de yenilikler. Pes 2016 uzun bir bekleyişin ardından 15 Eylül olarak belirlenen tarihten sonra piyasaya sürüldü. Oyuncular için yeni deneyim ve keyifli oyun oynama imkanı sunan yeni Pes oyununda büyük değişiklikler göze çarpıyor. Ülkemizde de büyük bir kitlesi bulunan, ea sports'un Fifa 2016'sı ile başa baş mücadele eden oyun büyük ses getirecek.

Oyunda günümüz furbol yıldızlarının herbiri, uzmanlar tarafınan geliştirilen grafik motorları sayesinde gerçek hayattaki halleri ile karşımıza çıkıyır. Bundan 2 yıl önceki Pes versiyonu hüsranından sonra, Konami şirketi gerekli önlemleri almış ve oyuncuların beklentilerini tam anlamıyla karşılacak bir futbol deneyimini bizlere sunmuş durumda.

Pes 2016'da göze çarpan en büyük takımlar, İspanyol Barcelona ve Real Madrid, Fransız devi Paris St. Germain, Almanya'dan bayern Munich olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle Neymar öyle bir tasarlanmışki, Barcelona'yı seçtiğinizde , La Liga'da maç izliyormuşcasına bir deneyim yaşayabileceksiniz.

Futbol dünyasının yıldızlarını ön plana çıkaran Pes 2016'da, Avrupa ve Güney Amerika'da medyada ön planda olan, sık sık büyük firmaların reklam filmlerinde yer bulan yıldızlar üzerine çok fazla özenilmiş diyebiliriz. Lionel Messi, Zlatan İbrahimoviç, Kun Aguero, Neymar gibi isimler gerçeğinden farksız şekilde oyunda karşımıza çıkıyor.

Playstation 4 ve Playstation 3 platformlarına büyük ses getirecek Pes 2016'nın, Microsoft X Box One'da da çok tercih edileceği otoriteler tarafınan belirtiliyor. Futbol oyunlarının geçmişine baktığımızda, yapılan anketler sonucunda gelmiş geçmiş en iyi futbol simulator oyunları, Fifa 99, Fifa 2006, Winning Eleven 4 ve Pes 2013 olarak karşımıza çıkıyor.

Fifa ve Pes serilerine ülkemizde en çok beklenen durum, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın oyunda güzel şekilde yer alması ve Türk Telekom Arena, Şükrü Saraçoğlu ve Vodafone Arena'nın bu oyunlarda yer alması.

PES 2016 TANITIM VİDEOSU;

Habermark