• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Milan – Palermo İtalya Serie A 4. hafta maç analizi

Milan – Palermo  İtalya Serie A 4. hafta maç analizi

Milan – Palermo İtalya Serie A 4. hafta maç analizi. Eski günlerini aramakta olan A.C Milan kendi sahasinda Palermo'yu konuk edecek. Takımlarda son durum ve form durumları. Milan eski günlerine dönmek istiyor, geçtiğimiz hafta Milano derbisinde, Felipe Melo'lu İnter'e yenildiler. Palermo ise Dybala'nın Juventus'a transfer olmasından sonra para kazandı faka güç kaybetti. 

MİLAN TAKIM DURUMU

Milan eksi 2 averajla 12. sırada yer alıyor. Son karşılaşmada İnter Milan 'a yenildiler. Hücum hattında etkili forvetlere sahip olasada, takım olgusunu henüz oturtamamış bir takım görüntüsü çiziyorlar. Balotelli yuvaya döndü fakat eski halinden hiç eser yok. genellikle defansı sağlama alarak hücum ediyorlar, bu durum hücum hattında çoğalmalarını engelliyor. Milan'da sakat olan yıldız oyuncular şu şekilde, Jeremy Menez, M'Baye Niang, Bertolacci ve sol bek Antonelli kadroya olmayacak. Maç saatine kadar yetiştirilebilir sakatlıklar olması mümkün. Milan takımının en golcü isimleri Bacca ve Luiz Adriano. Milan kötü gidişe dur demek için bu maçta motive olacak.

PALERMO TAKIM DURUMU

İtalya Ligi 4. hafta mücadelesinde Palermo, Milan deplasmanında puan ya da puanlarla dönmek için sahaya çıkacak. Sezon başından beri geçen 3 hafta boyunca yenilmeyen Palermo'nun en büyük kozu Gilardino olacak. Palermo maç öncesi 7 puanla 7. sırada yer alıyor. Kontra atak futbolunu en iyi şekilde oynadıklarını geçtiğimiz 3 hafta gösterdiler. Bu sezon Palermo ile karşılaşacak takımların işi hiç kolay değil. Dybala gibi bir yıldızı Juventus'a sattılar ve güç kaybettiler fakat, takım oldusunu yitirmediler.  Palermo kadrosunda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Maçı kazanmaya yakın olan tarafın A.c Milan olduğu otoritelerce belirtiliyor.

Milan – Palermo maçı 19.9.2015 Cumartesi günü saat 21:45'te başlayacak ve Digitürk'ten canlı yayınlanacak.

Habermark Spor Servisi

Özel Haber Emre Ata