• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Genoa – Juventus İtalya Ligi Serie A 4. hafta maç analizi.

Genoa – Juventus İtalya Ligi Serie A 4. hafta maç analizi.

Genoa – Juventus İtalya Ligi Serie A 4. hafta maç analizi. İtalya Ligi'nde 4. hafta heyecanı başlıyor. Genoa – Juventus'u konuk edecek. Juventus'un bu haftasonu patlama yapması bekleniyor.  Juventus başkanı yeni bir takım oluşturduk kötü neticeler almamız normal bir durum. Bizlere güvensinler ve sabır göstersinler açıklaması yaptı. Dünya dei Juventus, kan kaybı yaşadı, ve önemli isimlerinden Tevez ve Andrea Pirlo'yu Amerika'ya gönderdi. Bu durum takımı çok olumsuz yönde etkiledi. İtalya Ligi'nde ilk 3 hafta çok kötü sonuçlar aldılar. Bu hafta çıkışa geçmek için Juventus için Genoa deplasmanı büyük bir fırsat.

JUVENTUS TAKIM DURUMU İTALYA LİGİ SERİE A 4. HAFTA

Juventus hafta içi oynadığı Manchester City maçını kazanarak hayata döndü. Lige çok kötü bir başlangıç yapan Juventus, deplasmanda manchester ekibini 2-1 yenmeyi başardı. Aynı çıkışı İtalya Ligi'ne de yansıtmayı planlayan Torino ekibinde tek eksik Sami Khedira olarak görünüyor. yeni transfer Dybala'nın takımla uyum sorununu aşmış görüntüsü teknik heyeti sevindirmiş durumda. Juventus takımı Genoa deplasmanıan mutlak 3 puan parolası ile çıkacak.

Son 3 haftada aldığı sonuçlar sonunda Juventus, lig tabolsunda eksi 1 averaj ile 16. sırada yer alıyor. Morata, Pogba, Dybala ve Mandzukiç en büyük koz olarak sahada yerlerini alacak isimler. Dybala takıın en golcü ismi durumunda. 

GENOA TAKIM DURUMU İTALYA SERİE A 4.HAFTA

Genoa takımı İtalya Ligi'ne göre normal olan kadrosu ile 3 hafta sonunda 3 puan toplayabildi. 3 puanla 11. sırada yer alıyorlar. 3-4-3 gibi keyif vermeyen bir futbol taktiği ile sahaya çıkan Genoa takımı kendi evinde olmasına rağmen kontra atak futbolu sergilemeye çalışacak. Juventus'un genoa kilidini açacak birçok yıldız ismi var.  Genoa takımı son lig maçında Fiorentina deplasmanında tek gol ile kaybetti.  Antonio Donnarumma ve Alassane Tambe Genoa takımında kadro dışı bırakılan futbolcular. Eski Galatasaray'lı Goran Pandev'in takımı hücum hattında çok zorlanıyor. Bir zamanların fırtınası Diego Capel, Pandev ve Lazoviç form düzeyi olarak kapasitelerinin çok altındalar. Genoa'nın katı savunma yaparak kontra atak futbolu oynayacağı kesin bir durum.

Juventus'un bu maçta sahadan galip ayrılacağı otoriteler tarafınan yüksek bir olasılık olarak gözüküyor.

Genoa – Juventus maçı 20.9.2015 pazar günü saat 16:00'da başlayacak ve Ülkemizde Digitürk tarafınan canlı yayınlanacaktır.

Habermark Spor Servisi 

Özel Haber Emre Ata