• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

İşte Benim Stilim All Star Kim Elendi? İşte Benim Stilim’de hangi güzel uğurlandı?

İşte Benim Stilim All Star Kim Elendi? İşte Benim Stilim’de hangi güzel uğurlandı?

İşte Benim Stilim All Star Kim Elendi? İşte Benim Stilim’de Kim veda etti? Ekranların sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı, işte benim stilim'de elenen kişi belli oldu. Büyülü arenaya veda eden kişi duygusal anlar yaşadı.

Ülkemizde her yayınlandığında izlenme rekorları kıran ve beğeni ile izlenen '' İşte benim stilim '' programına en son Tuğçe Ergişi veda etti.

İşte Benim Stilim All Star ‘da bu hafta üzgün surat alan 5 isim cuma elemesinde yer almıştı. İşte Benim Stilim jürisi 5 isimden eleme gecesine çıkacak 2 ismi belirlenmişti. Eleme için jürinin karşısına Tuğçe Ergişi ve Nazlı Hamarat eleme gecesine kalmıştı.
İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde bu gece Nazlı Hamarat ve Tuğçe Ergişi eleme adayı olmuştu.

TUĞÇE ERGİŞİ KİMDİR?

1989 İstanbul doğumludur. Renkli giysiler giymeyi çok seviyormuş özellikle pembe renkli olanları. Kıyafetlere aşırı düşkünlüğü varmış. Hayali genç yaşta anne olmak ve mutlu mesut bir yuva kurmakmış.
Tiyatro ve Oyunculuk bölümü mezunu olan yarışmacı, Mehmet Ali Erbil’in sunduğu “Şaşırtmali” yarışmasında hosteslik ve “Açıl Susam Açıl” yarışmasında sunuculuk yapmıştır. Ayrıca bazı markaların ürün tanıtımında modellik yapmıştır.
Tuğçe Ergişi 1 metre 76 santim boyunda ve 48 kilo durumundadır.

10 BİN LİRALIK ÖDÜL EMEL ÖZKIZILTAŞ’IN OLDU
Eleme gecesinde en yüksek puanı alan Emel Özkızıltaş haftanın 10 bin liralık ödülü kazandı.

EZGİ ÜNAL İLE MELİSA DOĞAN TARTIŞMASI
İşte Benim Stilim All Star 19 Eylül günü yayınlanan 18. bölüm dans konseptli eleme gecesinde Ezgi Ünal ve Ayşegül Melisa Doğan arasında tartışma yaşandı.

JÜRİ NİHAN'ı Tİ'YE ALDI

Kemal Doğulu, Nihal’in dansıyla; Nur Yerlitaş ise ayaklarıyla dalga geçti. Çiğdem Çelik ve Nihal Candan arasında ilginç bir polemik ise geceye damga vurdu.

ÖZDEN DANS EDEMEDİ

İşte Benim Stilim All Star 19 Eylül günü yayınlanan 18. bölüm dans konseptli eleme gecesinde dans etmeyi başaramayan Özden Cerrahoğlu gülme krizine girdi ancak diğer yarışmacılar kendisini şımarıklıkla suçladı.

AYŞENUR BALCI KRİZİ GÜNDEM YARATTI

İşte Benim Stilim All Star yarışmasında gündeme damga vuran güzellik Ayşenur Balcı oldu. Üzgün surat aldığında buna tepki gösteren ve jürinin kararının perde arkasında farklı şeyler olduğunu ima eden Ayşenur Balcı cuma günü de Kemal Doğulu ile kapıştı.
Ayşşenur Balcı , Kemal Doğulu’nun yaptığı eleştiriye “Ben burda işlerin farklı yürüdüğünü düşünüyorum” diyerek imalar dolu bir yanıt verdi. Kavgası sürdüren Ayşenur Balcı , Kemal Doğulu’ya şok ithamlarda bulundu ve şunları söyledi;

-“Sürekli benim üzerime geliyorsunuz. Eski Ayşenur’u isteyen sizdiniz onu da istemiyorsunuz. Yaratıcılık anlayışınıza ne oldu. Bir tek siz bana karşı böylesiniz. Bana antipatik davranıyorsunuz. Buraya gelince benim modumu düşürmek için elenizden geleni yapıyorsunuz. Neden benim ağlamam gözünüze battı.

Kemal Doğulu , Ayşenur Balcı’nın şok ithamlarına ‘Benim seninle kişisel problemim yok. Ben iyi yapınca oluyorda kötü yapınca niye bana kişisel problem var diyorsun” diyerek tepki gösterdi. Kemal Doğulu ‘Ben senin oyununa gelmeyeceğim. Trajedi yaratmaya çalışıyorsun” ifadelerini kullandı.

Ayşenur Balcı bu sözlere rağmen susmadı ve tepkili çıkışına devam etti.

FENOMEN PROGRAM İŞTE BENİM STİLİM ‘DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim All Star programında geçen hafta Gizem Güler elenmişti. İlk hafta Maria Surina İşte Benim Stilim All Star yarışmasına nokta koymuştu.

Habermark Magazin