• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

İstanbul Sancaktepe’de zincirleme kaza

İstanbul Sancaktepe’de zincirleme kaza

İstanbul Sancaktepe’de zincirleme kaza. İstanbul Sancaktepe'de acı bir kaza yaşandı. Kullanmakta olduğu kamoyunun direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü. Karşı yoldan gelmekte olan minibüse çarptı. Kaza sonucunda sürücülerden biri iki araç arasında feci şekilde sıkıştı.

Gerçekleşen talihsiz Kaza, bu sabah saat 09.30 'da Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi İmam Rabbani Caddesi TEM Otoyolu yanyolda gerçekleşti. Aldığımız bilgilere göre,  34 BBJ 29 plakalı kamyonetin sürücüsü Metin Ekşi, Sultanbeyli yönüne doğru giderken kullanmakta olduğu aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, yolun karşı istikametinden gelmekte olan Orhan Porsuklu’nun kullandığı 34 LU 0926 plakalı kamyonla feci şekilde çarpıştı.

Bu sırada arkadan gelen 34 LB 6611 plakalı minibüs de Metin Ekşi’nin kullandığı kamyonete çarptı. Yaşanılan talihsiz kazada sürücü Metin Ekşi kullanmakta olduğu aracının içersinde çok kötü şekilde sıkıştı. kazanın ardından, olayın gerçekleştiği yere gelen itfaiye ekipleri, araç içinde sıkışan sürücüyü kurtarmak için insanüstü bir çalışma gösterdi. Kaza yapmış olan aracın kapısını kesen itfaiye ekipleri, sürücüyü sıkıştığı yerden başarılı bir opreasyonla çıkarmayı başardı. Bu sırada olay yerine gelen Metin Ekşi’nin yakınları olayın şoku ve kazanın kötü görüntüsü ile sinir krizi geçirdi. Kafasından yaralandığı öğrenilen kamyonet sürücüsü, olay yerine gelmiş olan cankurtaran ile hastaneye sevk edildi. Kaza nedeniyle her iki şerit trafiğe bir süüre kapanırken, uzun araç kuyrukları meydana geldiği gözlemlendi. Kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından kapalı kalan yol trafiğe açıldı.

Kazaya karışan kamyonun sürücüsü Orhan Porsuklu yapmış olduğu açıklamada, “Yoluma girdi, geldi vurdu” dedi.

Olay yerine gelen inceleme ekipleri kaza hakkında işlem başlattı.

Habermark Son Dakika