• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Lewandowski 9 dakikada 5 gol attı Bayern Münih şahlandı! Maç özeti

Lewandowski 9 dakikada 5 gol attı Bayern Münih şahlandı! Maç özeti

Lewandowski 9 dakikada 5 gol attı Bayern Munich şahlandı! Dün oynanan Almanya ligi mücadelesinde Lewandowski Bayern Munich Tarihine geçti. Bayern Munich – Wolfsburg maçı tam anlamıyla nefesleri kesti. İlk yarısını 1 – 0 yenik tamamlayan Bayern, ikinci yarıda Lewandowski'nin oyuna girmesiyle kelimenin tam anlamiyla dirildi. Bayern Munich – Wolfsburg maç özeti izlenme rekorları kırıyor. Lewandowski 5 gol artarak tarihe geçti.

Almanya ligi Bundesliga 6. hafta maçında Bayern Münih, evinde Wolfsburg’u ağırladı. Maçın ilk yarısını Wolfsburg Daniel Caligiuri’nin golüyle 1-0 önde kapattı. İkinci yarının başında Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, oyuna Robert Lewandowski’yi aldı. İkinci yarıya kasırga gibi başlayan usta golcü, yıldız oyuncu 51. dakikada berabrliği getiren golü Wolfsburg ağlarına gönderdi. Bu golün ardından 1 dakika geçmedi ve yıldız oyuncu yine sahneye çıkarak takımını öne geçiren golü kaydetti. Lewandowski, 55, 57 ve 60. dakikalarda 3 gol daha atarak durumu 5-1’e getirdi. 9 dakika içinde 5 gol atan yıldız oyuncu, dünyada eşi benzeri görülmemiş bir perdormans sergiledi.

LEWANDOWSKİ TARİHE GEÇTİ

5-1 sonrası da pozisyonlara giren ancak bunları gole çeviremeyen 27 yaşında olan futbolcu, oyuna ikinci yarı dahil olarak 5 gole imza atarak Almanya tarihinde en kısa sürede 5 gol atan isim olarak adını tarihe yazdırırken, Bayern Münih tarihinde ise bir maçta 5 gol atan 4. futbolcu oldu.

Bu sonucun ardından Alman devi Bayern Münih 6’da 6 yaparak 18 puan toplamış oldu.

BAYERN MÜNİH – WOLFSBURG MAÇ ÖZETİ 

Bayern münih – Wolfsburg özet ( lewandowski 5 gol)

Lewandowski'den 9 dakikada 5 gol! BAYERN MÜNİH – WOLFSBURG MAÇ ÖZETİ Haber detayı ve daha fazlası için >> http://159.253.36.106/haber/595/lewandowski-9-dakikada-5-gol-atti-bayern-munih-sahlandi-mac-ozetiDAHA FAZLASI VE MAÇ ANALİZLERİ İÇİN >> Habermark.com

Posted by Habermark.com on 22 Eylül 2015 Salı

ALMANYA LİGİ MAÇ ANALİZLERİ İÇİN TIKLAYIN

İNGİLTERE PREMİER LİGİ MAÇ ANALİZLERİ İÇİN TIKLAYIN

İTALYA LİGİ SERİE A MAÇ ANALİZLERİ İÇİN TIKLAYIN

 

Habermark Spor Servisi