• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Ünlü manken Candice Swanepoel Türkiye’ye geliyor!

Ünlü manken Candice Swanepoel Türkiye’ye geliyor!

Ünlü manken Candice Swanepoel Türkiye’ye geliyor! 

Ünlü manken Candice Swanepoel ülkemize geliyor! Antalya’da 16-21 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan Dosso Dossi Fashion Show etkinliğinde bu yıl Victoria Secret mankenlerinden Candice Swanepoel podyuma çıkacak. Candice Swanepoel kimdir? Candice Swanepoel fotoğrafları, Candice Swanepoel foto galeri. Candice Swanepoel seksi pozları. Candice Swanepoel iç çamaşırı defilesi fotoğrafları.

Özgün konsepti Dosso Dossi Fashion Show ile Türkiye ve dünyada adından söz ettiren Hikmet Eraslan, Rusya’nın da aralarında bulunduğu BDT ülkelerinde tanıtım başlattı. Eraslan, Dosso Dossi Fashion Show’un 10. yılı için hazırlanan kampanyanın startını Ukrayna’nın başkenti Kiev’den verdi. Kampanyanın sadece Dosso Dossi Fashion Show’un değil hazır giyim sektörünün ve Türkiye’nin tanıtımı anlamına geldiğini vurgulayan Eraslan, şunları söyledi:

Sancılı dönemlerde firmalar önce tanıtım bütçelerinden tasarruf etmeyi gündemlerine alırlar. Ben tam aksini düşünüyorum. Krizi fırsata çevirme hedefiyle çok iddialı bir tanıtım atağı başlatıyoruz. Kampanya için 3 milyon dolarlık bir bütçe ayırdık. Hazır giyimde firma bazında devletten bir kuruş destek almadan yurt dışında en büyük tanıtım bütçesini kullanıyoruz. Bu yönüyle Dosso Dossi olarak yine bir ilke imza atıyoruz. Bölge ülkelerinde en çok izlenen moda ve müzik kanallarının yanı sıra, gazetelerde, internet medyasında ve billboardlarda iki ay boyunca Dosso Dossi Fashion Show’un tanıtımları olacak. Ukrayna’nın ardından Rusya, Kazakistan, Kırgızistan ve Azerbaycan’da özel etkinlikler düzenleyeceğiz. İki ayın sonunda bölge ülkelerinde yaşayan 350 milyonluk nüfusun tamamına mesajımızı ulaştıracağız.” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’NİN İMAJINA KATKI SUNACAĞIZ”

Dosso Dossi Fashion Show’un müşteri kitlesinin ağırlıklı bölümünü oluşturan BDT ülkelerinde yüzde 100’e varan devalüasyonlar olduğunu hatırlatan Eraslan, “Böyle dönemlerde eldeki pazarı korumak bile büyük başarı. Biz bir yandan mevcut müşterilerimizle bağımızı canlı tutup, potansiyel müşterilerimizde merak uyandırırken diğer yandan ülkemizin ve hazır giyim sektörünün imajının korunmasına katkı sunacağız. Ukrayna’dan startını verdiğimiz tanıtım projesi ile geçen yılki 18,7 milyar dolarlık ihracat rakamını yakalamak için büyük çaba harcanan, bir bakıma ihracatın patinaj çektiği bir dönemde sektörümüz için itici güç olacağız” diye konuştu.

Eraslan, Antalya’da 10 yılda 19 organizasyonda toplam 65 bin kişi ağırladıklarını ve 600 milyon dolar ciroya ulaştıklarını söyledi.

“DOSSO DOSSİ FASHION SHOW’’UN CİROSU YÜZDE 20 ARTACAK”

16 Aralık’ta başlayacak Dosso Dossi Fashion Show’a da çok iddialı hazırlandıklarını anlatan Eraslan, şöyle devam etti: “120 yerli üretici firmada çalışan binlerce kişi, Dosso Dossi Fashion Show için haftalardır fazla mesai yapıyor. Antalya’da bu kez 30 ülkeden 6 bin kişiyi misafir edeceğiz. Diğer ziyaretçiler ve teknik ekiplerle birlikte kış ortasında en az 10 bin kişilik insan trafiği yaratarak Antalya turizmine canlılık getireceğiz. Sıkıntılı dönemlerinde müşterilerimizin yanında olduğumuzu göstermek için en az 15 bin dolarlık alışveriş yapma zorunluluğunu kaldırdık. Misafirlerimiz, limit kaygısı gütmeden alışverişlerini yapabilecekler. Limit koymadığımız halde ciromuzun yüzde 20 artışla 55 milyon dolara çıkmasını bekliyorum” şeklinde açıklama yaptı.

TOP MODEL CANDICE SWANEPOEL PODYUMA ÇIKACAK

Dosso Dossi Fashion Show her organizasyonda podyuma bir top model çıkarma geleneğini de devam ettiriyor. Antalya’da 16-21 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikte bu kez Victoria Secret mankenlerinden Candice Swanepoel podyuma çıkacak. Etkinlikte ayrıca Mustafa Sandal’ın yanı sıra Rusya’nın en ünlü pop müziği sanatçısı Grigory Leps, Rumen şarkıcılar Inna ve Otilia ile Akcent Grubu sahne alacağı belirtildi.

 CANDICE SWANEPOEL FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN!