• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Mehmet Topal Fenerbahçe – Ajax maçı hakkında çok iddialı açıklamalar yaptı

Mehmet Topal Fenerbahçe – Ajax maçı hakkında çok iddialı açıklamalar yaptı

Mehmet Topal Fenerbahçe – Ajax maçı hakkında çok iddialı açıklamalar yaptı

Fenerbahçe'nin orta saha dinamosu, örümcek lakaplı Mehmet Topal, yarın Hollanda liginin en köklü  ve büyük takımlarından birine karşı oynayacaklarını belirten Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncusu Mehmet Topal, “Bundan sonra yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Nasıl daha iyi bir takım olunur onu göstereceğiz” dedi. Fenerbahçe – Ajax maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Fenerbahçe – Ajax canlı izlemek için ne yapmalı? 

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda yarın sahasında Ajax’ı ağırlayacak Fenerbahçe’de Mehmet Topal, önemli mücadele öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Topal, “Bundan sonra yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Nasıl daha iyi bir takım olunur onu göstereceğiz” şeklinde konuştu.

“KONSANTRE OLUP YOLA DEVAM EDECEĞİZ”

Tüm takımlara saygı duyduklarını söyleyen Mehmet Topal, şu şekilde devam etti:

Kayseri maçında istenen performansı gösteremedik çünkü 3 puan baskısı vardı üzerimizde. 3 puana çok odaklanınca sahaya iyi futbol yansıtamadığımız zamanlar oldu. Takım halinde sahaya çıkmadan da önemli olanın 3 puan olduğunu konuştuk. Çünkü bir mağlubiyet önümüzdeki iki maçta bizim açımızdan olumsuz havaya girmemize neden olurdu. En önemli faktör 3 puandı. Zaman zaman istediğimiz seviyeye de çekeriz oyunu. Farklı kültürden gelenler var takıma, olumsuzlukları kenara bırakıp yeni bir sayfa açmalıyız. İki büyük maçımız var, maçlara konsantre olup yola devam edeceğiz.” dedi.

“ZAMANIN ARTIK DOLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Yeni takım oluşturmanın her zaman zor olduğunu vurgulayan Topal, “Uzun zamandır oynayan bir kadroya sahiptik ve bu sene tamamen değişti kadro. Kuralın serbest olması da bunun faktörlerinden biri. Tabii çok kaliteli oyuncular da geldi takıma. Zamana ihtiyaç var diyorduk hep ama bu zamanın da artık dolduğunu düşünüyorum. Artık telafisi olmayan zamanlara giriyoruz. Artık herkes taşın altına elini sokması gerek. Olumsuzlukları bırakıp daha iyi nasıl oluruz arayışına girmeliyiz. Yarından sonra herkesin sorumluluğu eline alacağını düşünüyorum” açıklamasını Fenerbahçe'li taraftarla aktardı.

“HOCAM BURADAYKEN YORUM YAPMAM DOĞRU OLMAZ”

Josef’le kendisinin aynı anda sahada olması hakkında hocası buradayken yorum yapmasının doğru olmadığını belirten yıldız oyuncu, “Hocamız kadroyu çıkarınca herkes sahadaki sorumluklarını yerine getiremeye çalışıyor. İlkimiz de takımı nasıl daha üste çekeriz, bunun mücadelesini veriyoruz. Hocamızın teknik taktik görüşüdür, bize düşen ise sahada en iyi performansı göstermek. Biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” şeklinde iddialı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe – Ajax maçı 22.10.2015 Perşembe günü naklen Trt'den yayınlancak.

Habermark Spor Servisi