• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

22 Ekim canlı maç hangi kanalda? Saat kaçta? 22.10.2015

22 Ekim canlı maç hangi kanalda? Saat kaçta? 22.10.2015

22 Ekim canlı maç hangi kanalda? Saat kaçta? 22.10.2015

Uefa Avrupa Ligi maçları ülkemizde hangi kanalda canlı yayınlanacak? Lokomotiv Moskova – Beşiktaş maçı canlı yayın hangi kanalda?, Fenerbahçe Ajax hangi kanalda canlı yayınlanacak?  Uefa Avrupa Ligi'nde yine birbirinden heyecanlı dev karşılaşmalar Türk futbol severleri bekliyor. Avrupa'da şampiyonlar ligi maçlarının sona ermesinden sonra gözler Avrupa ligine çevrildi. 

TİVİBU'DAN CANLI YAYINLANACAK MAÇLAR

Qabala – Dortmund 18:00

Anderlecht – Tottenham 20:00

Lokomotiv Moskova – Beşiktaş 20:00

Sporting Lisbon – Skenderbeu 20:00

Liverpool – Rubin Kazan 22:05

Molde – Celtic 22:05

TRT'DEN CANLI YAYINLANCAK MAÇLAR

Fenerbahçe – Ajax 22:05

 

FENERBAHÇE – AJAX MAÇ ANALİZ

Fenerbahçe haftasonu oynayacağı derbiyide düşünerek rotasyona gidebilir. Robin van Persie'nin ilk 11'de başlaması bekleniyor. Teknik direktör Pereira hafta içinde yaptığı açıklamada, Persie'nin sezon başında tam hazır olmadığını bu sebepen dolayı yedek kaldığı belirtti. Robin Van Persie Ajax maçında oynayacak mı ? Sorusunun yanıtı biraz olsun verilmiş oldu. Fenerbahçe'nin kontrollü bir oyun oynaması bekleniyor. Ajax tarafında De Boer yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin gücünün farkındayız çok koşarak ve çalışarak sahadan gakip ayrılmak istiyoruz açıklamasını yaptı. Futbol otoriteleri Fenerbahçe – Ajax maçının gollü geçebileceğini belirtiler.

LOKOMOTİV MOSKOVA – BEŞİKTAŞ MAÇ ANALİZ

Lokomotiv deplasmanıdna Beşiktaş liderlik için sahaya çıkacak, eski oyuncusu Manuel Fernandes kara kartallra karşı forma giyecek. Beşiktaş'ın maça hazır olduğu, özellikle Quaresma ve Gökhan Töre'nin bu maçta kilit isimler olabilecekleri açıklandı. Mario Gomez ise gollerine devam edebilir. Lokomotiv cephesinde ise savunma hattı sorunları ön plana çıkıyor. Futbol otoriteleri Bu maçın gollü geçeceği yönünde görüş bildiyorlar.

Molde Celtic ve Sporting maçlarının gollü geçmesi beklenirken, Özellikle Norveç temsilcisi ve Portekiz takı Lisbon'un hücum hattının hızlı futbolculardan oluşması maçların havasını değiştirebilir. Celtic takımı savunmada hata sinyali vermeye devam ediyor. En son Fenerbahçe maçında ne geçmelerine rağmen bu sıkıntıklarını dakikalarca yaşadılar.

Habermark Spor Servisi