• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

2017 senesinde vizyona girecek heyecan yaratan yeni filmler

2017 senesinde vizyona girecek heyecan yaratan yeni filmler

2017 senesinde vizyona girecek heyecan yaratan yeni filmler

Dünya ve Amerikan film endüstrisi 2017 yılına büyük bir vurgun yapmaya hazırlanıyor. Seri halinde olan ve tüm dünya üzerinde büyük bir hayran kitlesine ulaşmış filmlerin yeni yapımları beyaz perdede hayran kitleleri ile buluşacak. 2017 senesinde Karayip korsanları, Chucky, Testere, Wolvorine, Final destination, Avatar 2 gibi filmlerin devam serilerinin son halkaları insanlığın beğenisine sunulacak.

Özellikle Johnny Depp'in yer aldığı Karayip Korsanları filminin son halkası büyük ilgi ile bekleniyor. Son dönemde genellikle müzikal açlığını gideren Johnny Depp Amerika çapında konserler veriyor. Resident Evil serisine son bir film daha eklendi, Milla Jovovich'in beyaz perdede canlandırdığı Alice karakteri ile efsane oyunun kitlesi son bir kez daha buluşacak. Resident Evil oyununun beyaz perdeye uyarlandıktan sonra, cnbce dizisi tadında seriye bağlanması oyunun sevenleri tarafından tepki ile karşılanmıştı.Bu durum Silent Hill'de beklenildiği etkiyi yaratmadı ve 3 filmden sonra başka yapım gerçekleşmedi.

Avatar filmi 3 boyutlu film izleme akımını yeniden diriltmiş, ve yıllardır 2. halkası beklenen yapım olarak anılıyor. 2017 senesinde beyaz perdede kitlesi ile buluşması planlanan yapımda çekirdek kadronun bozulmayacağı gözlemlendi. Artık klasikler arasında yer alan ve bir jenerasyonu derinden etkileyen testere filmi serisnin son halkasıda sinema severlerle buluşacak.

Breaking Bad dizisinin efsane yıldızı Bryan Cranston'ın yer aldığı Godzilla filmi büyük bir ses getirmesede, asya ülkelerinde büyük bir kitleye hitap ettiği için serinin 2. filmi olarak karşımıza yeni bir yapım daha gelecek. Hızlı ve Öfkeli 8 de Paul Walker'ın hayata gözlerini yummasının ardından beklenen etkiyi verecek mi merakla bekleniyor.

Haberimizde yer veremediğimiz fakat 2017 senesinde vizyona girecek ve sinema severlerle buluşacak filmlerin afişleri şu şekilde;

Habermark Kültür Sanat