• /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %
  • /TL
    %

Survivor 2017'ye katılacak ünlüler belli oldu, kimler katılacak?

Survivor 2017'ye katılacak ünlüler belli oldu, kimler katılacak?

Survivor 2017'ye katılacak ünlüler belli oldu, kimler katılacak?

Sörvayvır haberleri, survivor yarışmacıları belli oldu.  Survivor acunn ile başlıyor.  Sorvayvir oyunlari hakkında bilgiler. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve yönettiği fenomen televizyon yarışma programı Survivor 2017 Ocak ayında başlayacak. Yarışmaya katılacak ünlüler hakkında birçok dedikodu sosyal medya üzerinde konuşulmaktaydı. Peki Survivor 2017'ye kimler katılacak? Gönüllüler kimler olacak? Survivor 2017 ne zaman başlayacak? Sorularının cevaplarını sizler için araştırdık. Survivor 2017 kadroları.

Programın konseptine göre bir adada yarışmacılar çeşitli ödüller için birtakım yarışmalara katılıyor. Kazanan yarışmacılar ve takımlar ödüllendiriliyor. Özellikle sosyal medya ve Google'da en çok aratılan içeriklerden biri olan Survivor yarışması Tv8 kanalında yayınlanacak. 21 Ocak'ta başlaması planlanan Survivor yarışmasında yine birbirinen ünlü isimler ve sporcular yer alacak.

Ünlüler kadrosuna yer alacak isimler şu şekilde;

İlhan Mansız, Furkan Kızılay, Serhat Akın, Seda Demir, DJ Berna Öztürk ve Tarık Mengüç ayrıca birçok sporcu da bu kadroda kendisine yer bulmuş durumda, çılgın Sedat olarak bilinmekte olan Sedat Kapurtu, Milli atletlerimizden Sema Apak, Pınar Saka, milli boksör olarak bilinen Adem Kılıçcı, dünya serbest dalış rekortmenimiz Şahika Ercümen ve dünya kick boks şampiyonu Sabriye Şengül'de ünlüler kadrosuna yer alan yarışmacılar arasında.

Gönüllülerde ise Göz6 isimli yarışmanın şampiyonunun son olarak katılması bekleniyor. Survivor Acun Ilıcalı'nın en hit programı olarak bilinmekte. Her yıl ünlüler ve gönüllüler takımları bir adada yarışıyor ülkemizde milyonlarca kişi internet ve televizyonlardan takip ediyor. Survivor 2017 ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı verilmiş oldu. 

Sosyal medya üzerinde, Survivor 2017'de Kerem Bursin, Burak Özcivit, Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut gibi isimlerin alması yönünde iletiler yazılmış olsada kadrolar açıklandı.

İşte yarışmacıların fotoğrafları;

Survivor 2017'ye katılacak ünlülerin fotoğraf galerisi için tıklayın!

Survivor 2017 Ocak ayının 21'inde başlıyor.

Habermark Magazin